Vi søger en ejendomsadmini­strator

Elsker du at arbejde med tal og kundekontakt? Har du en solid regnskabsmæssig baggrund, og brænder du for at levere den bedste service til lejere? Er svaret et rungende ja, så er du måske vores nye kollega!

Vi søger en ihærdig og serviceminded ejendomsadministrator med flair for administration af boliglejemål i en mere og mere digitaliseret verden.

Du har erfaring med den brede vifte af opgaver inden for boligadministration – herunder det at sætte lejeren i centrum. Derfor ved du præcist, hvad det kræver at levere ejendomsadministration på allerhøjeste niveau.

 

Dine opgaver

Du får et selvstændigt ansvar for udvalgte selskaber og ejendomme, og dine opgaver kommer bl.a. til at bestå af:

  • Besvarelse af lejehenvendelser vedr. kontraktmæssige forhold

  • Lejeopkrævning og - reguleringer

  • Udarbejdelse af lejekontrakter

  • Flytteopgørelser og afregning overfor lejer

  • Forbrugsregnskaber

  • Restanceopfølgning og rykkerproces

  • Bogføring, perioderegnskab, kreditor, klargøring af materiale til revisor m.m.

 

Hvad vi søger hos dig?

Vi bruger i dag Unik Bolig og Office-pakken, så det er vigtigt, at du føler dig hjemme i disse programmer. Endvidere er det essentielt, at du er åben over for nye tilsvarende eller understøttende systemer, digitale løsninger etc.

Det er vigtigt, at du arbejder analytisk, struktureret og selvstændigt, ligesom det at være serviceminded er en stor del af dit DNA. Du ved, at boligadministration kræver en vis robusthed, så dette er en selvfølge. Du har et godt humør og en positiv løsningsorienteret indstilling og tager ejerskab for dine opgaver samtidig med, at du er i stand til at møde lejeren på dennes ”banehalvdel”.

 

Hvem er vi?

Vinding Gruppen A/S har siden 1998 arbejdet med investeringsejendomme og ejendomsadministration for tredjemand. Vi ejer ikke selv investeringsejendomme, men administrerer i dag et større antal selskaber med ejendomme over det meste af Danmark. Du kommer til at sidde i et team af engagerede og imødekommende ejendomsadministratorer, så det forventer vi også af dig!

 

Vi kan tilbyde et spændende job, pensionsordning, sundhedsforsikring, frokostordning, gode kollegaer og firmaarrangementer.

For spørgsmål eller yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte vores regnskabschef Trine Stormes Pedersen på 76 40 82 64 / ts@vgbolig.dk

Send din ansøgning snarest muligt på ts@vgbolig.dk – vi glæder os til at høre fra dig!

Vinding Gruppen A/S

Vindingvej 2A * DK-7100 Vejle